1) KVK Kanunu’nun 5. ve 8. maddeleri uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileriniz mevzuat uyarınca gerekli olan hallerde rızanız doğrultusunda, aksi hallerde rızanız alınmaksızın yukarıdaki amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir. Konu ile ilgili ayrıntılı KVKK ve Gizlilik politikamıza LİNK, ulaşabilirisiniz. Baro/site olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanılmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. İşbu metin çerez politikasını içerir. 2) Çerez, ziyaret ettiğiniz bir web sitesi tarafından bilgisayarınızda depolanan bilgilerdir. Çerezler bir sitenin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek ve daha verimli çalışmasının yanı sıra kişisel ihtiyaçlara daha uygun ve hızlı bir ziyaret deneyimi yaşatmak için kişiselleştirilmiş sayfaların sunulabilmesine olanak vermektedir. 3) Bilgisayarınızda bulunan çerezleri silebilir ve internet gezgininize çerez kaydedilmesini veya yerleştirilmesini engelleyebilirsiniz. Çerezleri yönetmek için kullanmakta olduğunuz tarayıcı veya uygulamanın ayarlar menüsünü kullanabilirsiniz. Sitemizde, çerezler sunucu üzerindeki bir veri tabanı içinde tutulmakta ve istemci taraflı tutulan çerez bulunmamaktadır.. Kullanıcıların, cep telefonu ve şifre gibi bilgilerini istemci tarafında bulundurmaları da mümkündür.