"Yanındayım" Uygulaması Nedir?

İlklerin barosu olma kimliğimizle ekonomik olarak zor durumda olan meslektaşlarımıza destek olabilmek ve dayanışmayı yükseltmek amacıyla başlattığımız “İzmir Barosu Dayanışması: Yalnız Değilsin” kampanyasının bir bölümü olarak hayata geçirdiğimiz “Yanındayım” uygulaması ile aylık sabit faturaları ödemede güçlük yaşayan meslektaşlarımızla destek olmak isteyen meslektaşlarımızı bir araya getiren bir sistemdir

Nasıl kayıt olurum?

Yanındayım Uygulaması İzmir Barosu’nun avukatlarına yönelik geliştirdiği bir uygulamadır. Sadece İzmir Barosu avukatları sistemden faydalanabilecektir. Avukatlar baro levhalarında kayıtlı sicil numarası ve cep telefonu bilgisi(başında 0 olmadan) ile ana ekrandaki Kayıt Ol alanından, şifrelerini kayıtlı cep telefonlarına SMS olarak isteyebilirler.

Sisteme nasıl girebilirim?

İzmir Barosu Yanındayım sistemi üzerinden cep telefonuna gönderilen şifre ve kayıtlı cep telefonu numarası ile ana ekran Giriş Yap alanından kullanıcı girişi yapabilirler.

Şifremi Unuttum ne yapabilirim?

Kullanıcı şifresini unutması veya değiştirmek istemesi durumunda, ana ekran Şifremi Unutum alanından, Baro levhasına kayıtlı Sicil numarası ve Cep telefonu bilgisi ile Şifre sıfırlama işlemi gerçekleştirebilir.